Fuga pro dvě zlomená křídla
byla láska
čalouněná kójka
po noci princezny na hrášku
a v den Letnic
archanděl Vladimír rozkázal všemu
být pouhou otázkou chtění
nastalo navazování uzlíků...
- ale
zkouška víry vede k vytrvalosti
bude
utíkání
k patě sebe
(bez Tebe)
zapomínání na víc
než prodělané vzpomínky -
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, Churry, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)