Sestřičky
Anotace: Tak řekněte, kterou vy raději?
Láska a nenávist, to jsou dvě sestry.
Která je horší, to se říct nedá.
První je růžová, hloupá a slepá.
Druhá je skutečná, hluboká a věčná.
Která je zbytečná, které je třeba??
Z lásky se umírá,
z té druhé vraždí!!
Tu druhou, tu já mám raději, rači.
Lásky jsem syt a chce se mi zvracet!
Nenávist světe budu ti vracet!!!
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Já Esther Ruth
Komentáře (1)
Komentujících (1)