Chyby...

Chyby...

Anotace: Zamilovanost, jak dlouho o ní budu mluvit...

Už nechci být trestána za minulé chyby,
byla jsem vězněna, sama a bez viny.
Však ze stínu lítosti si mě vyvedla,
snad jenom z lenost, když jsem se podvedla.

Po čase bez Tebe, vidím vše jasněji,
vynášíš mě do nebe, čím dál tím častěji.

Rozpory a zmatek v sobě teď dusím,
nechci Ti ublížit, řekni, co musím?

Lásko má vzdálená,
lásko tak hluboká...
Autor Ali..., 13.05.2008
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí