Ach ta láska
Anotace: ..může být pěkně zákeřná
Sen, jenž ti ve dne nedá bdít,
noční můra, která nenechá tě žít.
Cit, kterým vzplane srdce,
něco co chutná sladce.
Ráno budíš se s úsměvem,
v noci neusneš pláčem.
Srdce ti zmrzne v chvíli,
měla jsem tě ráda můj milý.
Ze štěstí smutek,
a pár schnilých kytek.
To dělá láska,
ta na čele největší vráska.
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, Ishtar
Komentáře (0)