Ranní hvězda
Usnula mi v náručí.
Poslední ranní hvězda.
Vypnul jsem budík
a zabalil jí do peřiny.
To aby nevychladla.
To aby nevychladla.
Zabalil jí do peřiny.
Ten budík radši vyhodil.
Poslední ranní hvězda.
Teď spí mi v náručí.
Přečteno 517x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Winnacott, lalej, Myrja, verunča
Komentáře (4)
Komentujících (4)