Nevinná
Anotace: Snad jednou narazím na takovou...
Sama v sobě ztracená.
Pohled jakým vzhlíží.
Uvnitř duše zvrácená.
Dělá, že mě přehlíží.
Pozoruhodná a vznešená,
milá s andělskou tváří.
Zpočátku dost vzdálená,
blíž dostat se mi zdaří.
Blížím se, hodně se blížím,
děláš jako by jsi nevěděla.
Z hora na tebe tiše shlížím,
do očí jsi se mi zahleděla.
Doufám, snad neublížíš,
věřím v to dosti pevně.
Navždy cestu mi křížíš,
spojení v jednu zjevně.
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: igniss, obyčejná, Cleris
Komentáře (0)