Ohrané to je, no a co? Všechno, co tu je je ohrané...a raději ohraná opětovaná láska, než ohrané neštěstí, které ho je tu podstatně víc. Mně se to líbí.
13.05.2008 19:17:00 | verunča
no...přijde mi to...takové...jako ohrané,...ty verše, který se omílaj pořád dokola...promiń.
13.05.2008 19:12:00 | An-ar-ché