SEN

SEN

Anotace: ..a stál opravdu za to...

Zdál se mi včerejší noci sen,
ve kterém jsi byla Ty jen.
Na rozkvetlé louce jsi stála,
a na mě se už z dálky smála,
k Tobě stále blíž jsem šel
a žádnou jinou neviděl.
Než jsem Tě však obejmul,
tak sen se mi rozplynul,
ale já moc dobře vím,
že Tě dnes skutečně uvidím,
budu moc s Tebou být
a ne jen o Tobě snít.
Autor zyni, 13.05.2008
Přečteno 644x
Tipy 1
Poslední tipující: Cleris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí