Anotace: Komentáře potěší :o)
Kdo ví, kde se pravda skrývá,
kam jen míří vlnka snivá,
co ukrýt chtěl veršík můj?
Myšlenko, ach, chvilku stůj!
12.06.2008 15:34:00 | Kozoroh 1
nechtěj, abych se červenala Mirku ( a nebo to bylo vyznání Severce .. :o) )
15.05.2008 11:00:00 | čertíček24
Z hvězdiček, co jen jich na nebi svítí,
já jednu jedinou nejvíc mám rád!
Ty jsi má hvězdička, co šťastně svítí,
stejně já pro Tebe chtěl bych teď plát!
.°o)))
15.05.2008 00:21:00 | Kozoroh 1