Anotace: ... jinošské verše a dnešní vzpomínka ...
Mně se líbí obě části. Každá jinak. Ta první je takovÁ roznaivnělá, ale opravdová a ta druhá přímo ožívá před očima. Ta druhá mi sedla obzvláště. Tu máš ST!
03.06.2008 10:48:00 | Dota Slunská
...osudový rok 89...ach jo kino Alfa...ach jo taneční se picnu ...stejné zážitky
14.05.2008 21:53:00 | Noc17
Návověda je MAL (francouzštinu radši nechám být...): Znám úspěšnější taktiku, cucat si vše z MALíku. :o)Bohužel, je to tak. Proč psát o životě, když to bolí a působí míň autenticky než čiré představy či dofabulovaná skutečnost...? Dvouminutová bokovka se zde líbila víc. Kde byly nesrovnatelně hlubší a silnější emoce, zásadnější významy, také zabralo míň. Tady to zas byla pro mě byl hodně významná část života a svým způsobem to je pro mě posvátné. Netušíš. Můj problém. ... Co s tím? Inspirace třeba Nezvalem-Robertem Davidem? :-( ... Budu si dělat dál, co chci. Ještě se uvidí... ;o)
13.05.2008 23:10:00 | Juan Francesco de Faro
prvni cast nebo basen, nevim, jak to mam nazvat..se mi libila velice, ta podtím mne moc nezaujala,ale za tu prvni dostavas tip :)
13.05.2008 19:44:00 | saddova