A teď si vyzkoušíme třeba...
Anotace: ...K tomuhle není co dodat.Bylo to spontánní
A teď si vyzkoušíme třeba...
Špatně zahraná
melodie z Titaniku,
zautomatizovaná tisícerým hraním,
a přitom pokaždé nová,
jestli víte, jak to myslím.
Tohle je ta
největší zkouška.
Jak ze špatnýho hudebního klipu
zborcená romance.
Přečteno 354x
Tipy 14
Poslední tipující: jára spots, Já Esther Ruth, Dračičák, obyčejná, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)