Otázky duše
Mám na duši stín
a v srdci lásku
lehce se rdím
proklínám čas
Mám na duši šrám
jde o vysokou částku
vábím tě k hrám
těm co jsou v nás
Mám v duši otázku
v srdci ji mám
nejsem za krásku
všech krás
Zmačkám svou duši
zaprodám srdce
stejně tě stále ráda mám
to asi tušíš
...
vždyť dobře ji znáš
tu proradnou cházku
...
naši
lásku
Přečteno 586x
Tipy 36
Poslední tipující: Dota Slunská, Jiparo, vodnař, Vlk v rouše, dva, PoeziGirl, Milásek, labuť, Bíša, Mácha, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)