Ach.... Tahle mi vehnala slzy do očí..Opět ta Vřelost je zde cítit :-)
Otrok Lásky je prostě neuvěřitelné, waw! ....
Také toto sousloví jsem užívávala... Otrokyně Lásky :-)
Je smutné, že ona žena rozhodla se pro jiného, když jste ji,Ctěný skutečně miloval právě Vy ... Soucítím... Držte se, drahá bytosti..
Verše jsou jednoduché a přesto tak silně hluboké :-) ST.
04.05.2019 00:05:53 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
vyznani pekne, v prvni sloce ti malinko utekl rym , takze i rytmus,ale pak si to napravil...pouzivas sice takove všední rýmy,ale sand kazdou holku potesi basnicka od kluka, at uz je jakakoliv, jen ja sem takovej rypak :-)
14.05.2008 15:07:00 | saddova