Jako
Jako voda život plyne
a moje láska žalem hyne.
Jako doktor rány léčí,
mozek chytré řeči líčí.
Jako kapky deště padají,
moje slzy z očí kapají.
Jako meče do těla píchají,
tvoje slova nevyřčená mé srdce bodají.
Jako satan pro lidi věřící,
Jsi ty v mých snech hemžící.
Komentáře (0)