V samotě sám
Anotace: prázdnější než nicota
V samotě sám,
úplně opuštěn.
víc než kůl v plotě.
V samotě sám,
v největší tmě,
v nicotě.
V samotě sám,
jsem bez lidí,
bez lásek.
V samotě sám ,
jsem jak stařeček,
bez vrásek.
V samotě sám,
nenajdu nikoho!
Samota, to je láska má,¨
jediná a věčná.
V samotě sám,
nic než ta tma,
a nicota.
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: V e r u n k a, Imala
Komentáře (2)
Komentujících (2)