Vzdušný zámky
Anotace: tak trochu pro Craga...
Nalákám tě na modrý z nebe…
Na vzdušný zámky…
Na ráj na zemi…
Svážu tě slovy…
Svážu tě přísliby…
Svážu tě sama sebou…
Svážu tě svou vírou…
Pak ublížím sama sobě i tobě…
Prchnu, vymizím a vyšumím…
Bojím se moci…
Bojím se bezmoci…
Bojím se tebe…
Bojím se sama sebe…
Bojím se každého dalšího dne s tebou i bez tebe…
Bojím se rána i večera…
Bojím se…
Přečteno 466x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Marfuša, JEIDY
Komentáře (2)
Komentujících (2)