Jsme v tom
Jediný pohled stačil ti k zamilování,
jediný dotyk a taješ jako led.
U myšlení na mne cítíš lehké zašimrání,
a přeješ si vidět mne hned.
Kupuješ masážní olejíček,
těšíš se na mé tělíčko.
Už nejsi žádný zajíček,
mne hřeje u srdíčka a ne maličko.
Tvůj sladký úsměv mnohé prozradí,
mě rozzáří očka.
Noci s tebou strávené jsou pro mne slastí,
tulím se k tobě jak nenasytná kočka.
Přečteno 442x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, Agniezka, Martas1985, Iva Borecká, jedam, kejtyyy, obyčejná, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)