Ty

Ty

Anotace: vyznanie pre minulosť... a sklamanie z milovanej osoby

Kým papier moja slza zmáča
tiché spomienky ma vláčia
cez minulosť tak tŕnistú
za budúcnosť v diaľke neistú

Ty si bol pre mňa tak veľa
moja jediná láska moja viera
a až keď som ťa stratila
uvedomila's že's ťa nemala

Kým si bol pri mne blízko
vedela a mohla som snívať
teraz bez teba som tak nízko
chce sa mi bezmocne plakať.

Miláčik, ty si ma nechal prejsť
tým krutým čo sa nedalo zniesť
láska, potom nechal si ma tam
kde je krôčik od pekelných brán

Kým si dnes teraz tu
myseľ chce len odvetu
Ak dnes opäť prídeš ku mne
moje srdce navždy umrie.
Autor Escheria, 14.05.2008
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Aaadina, Rathell
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

to je dost pochmurná básnička, ale život tajkovej někdy je, jinak velmi hezká báseň

15.06.2008 13:33:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel