Děkuji pěkně,až se červenám. Ale jak mám po takovýchto hřejivých slovech psát o zklamání a žalu? Ach vy ženy proklaté....už ani ten srdcebol nám nedopřejete :)
15.05.2008 00:19:00 | Asepdah
tak tomuhle já říkám poezie... ne vždy to jsou okřídlená slova... napsal jsi to moc krásně a i když i já se počítám mezi ženy, tohle mě fakt dostalo. Fakt pěkný.
14.05.2008 23:38:00 | V e r u n k a
Tak ať si zas vyleze, ať se zase vyhrabe, ale já ho pohřbím znovu a znovu, ikdyž to je nekonečný boj, který nemůžu nikdy vyhrát....a o tom to právě je.Nejde o výhr,ale o pocit z boje, kdy daždá prohra, každá chybička nás zoceluje a předurčuje k lepším výsledkům v další prohře.
14.05.2008 18:21:00 | Asepdah
...super,ale Amor je nesmrtelný a zase vyleze,potvora.
Moc se mi to líbilo.
14.05.2008 18:07:00 | WAYWARD