Básník
Když poet báseň tvoří,
když v ní se kráse ženy dvoří,
nejsou to jen romantické rýmy,
je to postoj ne nepodobný s tvými.
Za slovy, jež hladí duši
uzříš všechno, co jen básník tuší.
A vidíš i jeho, jak v trávě sedí
a do nebe zasněně si hledí.
Možná že za jeho víčky
plamen hořící svíčky
žhne do šera tvé samoty
a nedbaje studu z nahoty
Evu pro tebe hněte
lásku ti do srdce vplete.
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)