"Neodcházej nikam !"
Zlíbej mě ze rtů sladkou růž
obloha bílá je jako křída
buď stále vysněný můj muž
a
„o lásku ať není bída!“
Zlom prosím času rychle vaz
život nám na pozdrav už kyne
a
sladký lásky něžný hlas
v hrdle mém i tvém
v
polibcích touhou hyne.
Jdu celá v bílém
a
sen mě doprovází
měsíc nám kyne berlí bílou
hvězdy mě do vlasů zlatý písek hází
a já se stávám tvou něžnou vílou.
U prahu Ráje se zastavíme
do nekonečna „ano říkám“
pak z blouznění se probouzím
a
křičím marně
má lásko
„neodcházej nikam!“
© 2008, Sidy
sb. Projdi se mnou
Přečteno 529x
Tipy 43
Poslední tipující: pejrak, el viento, toužím.jít.dál, andynka.n, dva, Dračičák, Liss Durman, jedam, igniss, kavec, ...
Komentáře (24)
Komentujících (13)