Honzovi
Zase se vrátím,
tam kam patřím
a nebudu předstírat,
že o mě stojíš…
Bezelstný ráno
po nočním ohňostroji
našich rádoby citů,
to bolí vždycky nejvíc…
Neozval ses
A já…
Už třetí den
kvůli tobě kašlu
na celej svět…
Honzo, Honzíku…
Přečteno 430x
Tipy 13
Poslední tipující: boruvka175, MiaaWei, pejrak, Rbb, s.e.n, Tymi14, Rošták Domča, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)