už vím jak bolí milovat
Anotace: .... nespat, nejíst, nedoufat, neplakat..nedýchat......
Sbírka:
JP
Zlobím se osude, do ticha křičím,
byla jsem madonou, teď nejsem ničím.
Bez jeho rukou, očí a dechu,
neusnu, nepolknu, neřeknu větu.
Krutostí života nazývám lásku,
srazila do kolen ne jednu krásku.
Mě díky rozumu mé srdce pohřbila,
hluboko pod černou zem nikdo se nedívá.
Zůstane ukryté před bolestí citu,
bez něhy, bez tepla, bez mého hříchu.
Přečteno 534x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, ona, Rošták Domča, anti-HERO, WhiteSkull, vodnař
Komentáře (5)
Komentujících (5)