pro osamělé děvčata
Anotace: nevěděl jsem jak zbalit nějakou holku
Dívka co se pořád stydí,
neví že jí slunce vidí.
Stydlivá a krásná je její duše,
neví že mě míti může.
Je jako poupě,
když dívá se hlopě.
Mám ji rád,
a chtěl bych se sní smát.
CHtěl bych jí verše psát,
Však bojím se jí psát.
Budeme si chvíli hrát
a pak tě pudu dáti spát.
CHtěl bych jí vlasy pohladit,
ne!nebude nám to ladit.
její tvář je starší a hezčí než ta má,
ale ona je pořád stydlivá...
Komentáře (0)