Anibko moje milá, já ani nevím jak to děláme. Určitě v tom hraje asi roli věk, protože životní zkušenosti jsou nenahraditelné. Prostě zatím je to takové, jaké to je a co přinese čas uvidíme..... Ve tvém věku bych asi také řešila! Jenže to chce hodně síly, trpělivosti ... a hlavně!!! - musí být na to dva, chtít to dva i sdílet stejný názor! Vím, že jsem ti neporadila, ale já sama nevím, proč to máme se Sluníčkem tak hezké. Beru to jako dar ...jako něco mezi nebem a zemí..., ale jsem si vědoma, že i to krásné může skončit...prostě to je život! Páá a přeji hodně štěstí! Upřímně!
27.05.2008 15:30:00 | Dalimila