Mlhavá idea
Anotace: Sen může být realitou. :-) vždycky může být
Přes prchavý okamžik
vidím jasnou budoucnost
mlhavou ale čistou,
s láskou jistou.
Vidím v ní Tebe,
náruč, pochopení,
úsměv a smích.
Sálá z ní štěstí,
vyrovnanost,
rozhoodnost
a láska vítězí.
Jednou přála bych si,
odhodit klobouk,
utíkat Ti naproti,
obejmout Tě
a společně si zaletět
a ke hvězdám jít.
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Belmon, WhiteSkull
Komentáře (0)