NÁHODNÝ SETKÁNÍ
Anotace: Nejhůř je na tom ten kdo má rád víc
Potkala dívka,potkala chlapce,
Myslela,že vše půjde hladce.
Vše o čem snila dopadlo špatně,
ve sklence vína zbylo jen na dně.
V šedivé místnosti plápolá svíce,
Ti dva se nesejdou už nikdy více.
Ve velké posteli dívka se choulí,
po hezké tváři slzy se koulí.
On sedí na zemi,tváře má v dlani.
O čem teď přemýšlí?Vzpomíná na ni.
Bylo to poprvé,bylo to bez lásky,
Byl to jen sex,ne žádné závazky.
Jemu to stačilo,obléká košili,
Jí v břiše šimrají maličcí motýli.
Odchází beze slov neřekne:“Mám tě rád.“
Když už je za dveřmi musí se pousmát.
Poznala konečně co je to láska…..
Pro něj to byla jen s kámošem sázka!
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
Komentáře (2)
Komentujících (2)