Tohle je mi dobře známé
hoříš záříš, že i slunce vedle tebe bledne
pak zjistíš, že každý v noci ve dne
vřetně vlastních myšlenek tě klame
a tak, když na všechno pozdě je
co ti z toho všeho zbude- naděje
Básnička se mi líbí- přeji ti správný vítr do plachet
16.05.2008 08:39:00 | SZN