Život je oáza..
Zbloudilá duše,
jak po zásahu kuše..
Za clonou zmítá se,
padá a zvedá se..
Za oknem krajina,
šeří se bude tma..
Jen pouliční lampa,
bloudivé světlo zapíná..
Pod okny milenci,
tulí se spiklenci..
Srdce si vyryjí,
v lavičce tiskne jí..
Mé oči sledují,
jak se dva milují..
Lásku si slibují
a co když chybují.?
Život je oáza,
krásna i nekrásna..
Cesta je na růžích
pod trny ustlána..
Přečteno 444x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zena, WAYWARD, a_tao, Noc17, Belmon, Bíša, bělásek, jedam, igniss, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)