Hlídači citů
Anotace: jen city schované za slovy.
Ve světle trhliny,
zocelené pobledlou duhou.
V hloubkách pukliny,
svázané ostnatou stuhou.
Ve tmě úzké kroužky,
zdobené mramorovou krajkou.
Hory z mřížkaté roušky,
spletené perleťovou rajkou.
Na samém dně,
otupěly jehly.
A někde vně,
mrazivé krystalky se sběhly.
A tak modlí(m) se za sebe, za něj, za nás.
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: Rhiana E. Nebresk
Komentáře (2)
Komentujících (2)