I kdybys
Anotace: Z lásky komukoliv...
I kdybys pasáček kobylek,
co chodí bosou nohou…
I kdybys oněměl a
mluvil jenom s rosou…
I kdybys katem byl,
a stínal stromům hlavy...
Zůstaneš uvnitř mě,
a nezmizíš nikdy.
Přečteno 554x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, Noc17
Komentáře (0)