Naděje a láska
Anotace: Ehm...směs pocitů z jednoho moc KRÁSNÉHO večera,a to 13.5.08 ;-)
Dokola jsi mi opakoval,že jsi rád,že mě máš,
tak proč nemůže být můj život a tvůj život,život náš.
Důvod,proč je tomu tak,dobře znáš,i já ho znám,
je to ona,tvá manželka,která nepřeje a nikdy přát nebude nám.
Naděje a láska ale umírá až poslední,
pro okolní svět,jsme lásky případ nevšední.
At si každý co chce říká,
pro tebe však mé srdce horoucně tiká.
Přečteno 494x
Tipy 19
Poslední tipující: grázlík, Vlk v rouše, jedam, sluníčko sedmitečné, Dračičák, Želwice, LisSe, Xindy, Princezna.Smutněnka, jesterka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)