Pro Tebe
Anotace: Jestli si to dotyčný přečte, tak ať mi, prosím, odpoví...:)
Miluju Tě z celého srdce,
miluji Tě, jak jen lze milovat,
s Tebou necítím se jak vězeň zlaté klece,
pro Tebe smysl života chtěla bych znamenat.
Snad přečteš si tuto báseň
a pochopíš mou lásku,
já slibuji Ti vášeň.
vždyť city dávám v sázku...
Komentáře (0)