Pro Tebe
V Tvých roztomilých očích,
vidím celý svět,
chtěl bych rty své smočit
na Tvých rudých rtech.
Chtěl bych si Tě hýčkat,
chtěl bych s Tebou spát,
líbat Tvoje víčka
když chceš usínat.
Snídat s Tebou ráno,
večeřet i snít,
nebylo mi dáno,
s Tebou se narodit.
Na dlaních Tě nosit,
hladit po zádech,
noční můry rdousit,
dávat Ti svůj dech.
Přečteno 997x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, Rolnička, Zweiblumen, Psavec, isisleo
Komentáře (4)
Komentujících (4)