Dívka plavých vlasů
Dívka plavých vlasů,
v dáli pro mě ukrytá.
Stojí tam, odolávajíc času,
napůl lehce odkrytá.
Dívka modrých očí,
tak daleko odemne.
Hlava se mi z ní točí,
jednoho dne si mne vezme.
Ta dívka plavých vlasů,
sen můj milý nevšední.
Komentáře (0)