dnes ráno
Anotace: ále, no tak blbnu
Tuhnutí šíje a svalů,
bušení srdce a tepen (i žil),
třas rukou (i všech končetin),
nedbalý úsměv (no, já vím?!),
zářivé oči (psí nebo kraví?),
prchavý úsměv... a
... náruč naděje:
Třeba se usměje?!
... to je má láska
Přečteno 584x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Iva Borecká, Štěpina G, WhiteSkull, Psavec, saddova, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)