Jsi má...
Jsi jako louka,
z níž neseš mi kvítí.
Jsi jako slunce,
co pro mě jen září.
Jsi jako jezero,
kam jdeš mi pro vodu.
Jsi jako vesmír
a dáváš mi volnost.
Jsi jako plamen,
co lásku v mě zapálí.
Jsi jako hora,
z níž dívám se za obzor.
Jsi jako žena,
co lásku mi dává.
A pro tebe zbyla,
jenom tahle…báseň.
Komentáře (1)
Komentujících (1)