Anotace: Možná je trochu podobná té předchozí,ale když nevíte co s city .... :)
rada bych rozvinula, ale momentalne mam takove divne obdobi .. ale slibuji, ze az se zase zpatky dostenu do tohohle stavu, basen rozepisu mnohem vic ;) a dekuji!
18.05.2008 11:40:00 | lju.lju
Lucinko, moc hezke ale popis nam ty jeho krasna kukadla, take chceme vedet jakou maji barvu, zda jsou hluboká a nebo vyzývavá ci s rasami na níž se trpytí jeste ranní slzy, neboj se myslenku trochu vic rozvinout, cetlo se me to ale velmi krasne, vidis sama jakou inspiraci jsi me Tvou basni dala a ja se tu u Tebe tak rozepsala.
17.05.2008 01:50:00 | carodejka