Naděje
Anotace: Věřím v lásku na druhý pohled...
Mám v rukou stejnou růži
Tak jako před lety
Nalezenou v jámě tiché
V jámě pro květy
Obrovský kopec se zelenal
V zapomenutém kraji stínů
Slunce svítilo opět jako nikdy
A já držela tu růži ve svém klínu
V noci jsem utíkala nahoru
K obloze plné třpytek
Každé ráno na polštáři
Ležel od tebe kvítek
Postrádám ta rána
Kdy probouzelo mě tvé objetí
A stále doufám a věřím
Že nejsme přece prokletí
Byť zdá se to někdy tak
Na křidýlkách ten prášek
Je neustále stírán
Tebou, tyranem lásek
Podívej se, podívej,
Stojíme znovu na kopečku
Tvá růže klesá do jámy
Tak zavři oči na chvilečku…
Přečteno 386x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Akrij8, Janetee, Caracol, WhiteSkull, Vlk v rouše, obyčejná, Hesiona-Essylt, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)