Pěkná báseň. Nemysím si, že se hodí do sekce srandovní. Jde vidět, že autor celou situaci zlehčuje a dělá si z ní srandu, ale zároveň ho ta situace ničí..
18.05.2008 07:07:00 | Gothic.Princess
zvlastni..nemohu ti dat tip, pise mi to, ze jsem ti ho jiz v minulosti udelila..to je nejaka blbost...
17.05.2008 10:49:00 | saddova