Ano . . .
°
Ano......všechno je v básni
...dívám se do slunce
Dlaně Tvé
jeho jsou hřejivé vlídno
a světlo jsou Tvé oči
Napomeň bláhového
všude Tě vidí
stále jsi někde poblíž . . .
A on jako slepec
tápe tmoucí tmou
bez hole, bez pomoci
pro Tvých pár slov vyzvání
Tichého zvolání uslyším ozvěnu
Proběhla ulicí až někam nad řeku . . .
Něžně prosebná slova
zanikla v dálce
však já stále slyším Tvé
. . . ještě . . . ještě . . .
ještě . . . prosím
. . . ještě . . .
Bláhově snivý je májový den
. . . jako nevinná dětská hra . . .
°
Přečteno 453x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, Levandule, igniss, Lota, Psavec, Noc17
Komentáře (2)
Komentujících (2)