Anotace: reakce na jeden telefonický hovor :-)
čauky, kamarádko, uvítám tě toulkami nejen po lese, ale i mezi slovy...jiřička: a nejsi jednaze sta, či jsi_ kdoví, kdo umí koukat do oblak ti odpoví- čarodějko, jsi i nejsi,směj se...
25.05.2008 17:34:00 | jiřička
Pěkné-na toto téma se chystám už delší dobu taky napsat něco,ale pořád není ta pravá inspirace..:-)Pěkná básnička..
22.05.2008 08:43:00 | Weylin