Zmýleným klasikům
Tvé sladkosti mi hořknou v očích,
jež závist tajně uctívají.
Má náruč je jen smutný útes,
vlny tvé ho omýlají!
Denně tebou ubývám...
Jen písek,
slzy, které zanikají...
...blížící se dálavám,
kde v poušti se rozplynou.
Jako krystal soli na jazyku.
Tak sladké je to bez tebe
v noci plné vzlyků.
Postel, která praská
pod nehybně chladným tělem.
Postel červená jak hemoglobin
mokvá, ale praská.
TO SILNĚJŠÍ JE SMRT,
NEŽ POMÍJIVÁ LÁSKA...
Přečteno 485x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jitka.svobodova, susana načeva, kikis, její alter ego, sluníčko sedmitečné, Barunka=o), Levandule, Zamilovaná do nezamilované doby, Marketuli
Komentáře (4)
Komentujících (3)