Ona a on...
získala pocit,
že láska je její,
chtěla ji prožít,
však souzeno jí není,
všechno jí protéká mezi prsty,
slastná touha,
myslel,že ji má v hrsti
byla to myšlenka pouhá,
utekla daleko,
daleko za obzor,
hledal ji a je to,
nedal jí prostor,
vrátila se,
zůstala,
ztratila se,
ve svých citech...
Komentáře (0)