LÁSKA JE KURVA
Anotace: jsem jen proklatý básník
je to pravda,
a pravda bolí,
tak jako dostat 100 ran holí,
ale i přesto vztaneš,
a budeš bojovat dále,
i když víš že znova padneš,
vyhrát se nedá je to tak,
láska je kurva, je to fakt.
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: Isobel
Komentáře (3)
Komentujících (3)