Jakub a Monika
Anotace: - Žalmy -
Sbírka:
Žalmy
+ +
Monika a Jakub
Jakub a Monika
Jak napsat báseň
za dva mladé životy
Jak . . .
Jak pochopit ticho
. . . nikdo nepromluví
ani žádný smutek
za jejich bolest
za bolest rodičů
za bolest všech
kteří vědí . . .
Včerejší tryzna na Baníku
ne za Vás
Moniko
ne za Vás
Jakube
fotbalisté
fanoušci v černém
černé vlajkoslávy
vzpomněli jinou oběť. . .
Monikojakubemonikojakubemonikojakube
. . . vyzvání nedělní zvony
jejich zvonění po březích Olzy
ozvěnou vrací se zpět . . .
Jakubemonikojakubemonikojakubemoniko
zní to v mém srdci . . .
bolest či vykoupení ze světa
kde po sídlišti běhají děti
a mezi paneláky se rozléhá
- JÁ TĚ ŽABIJU ! ! ! -
- JÁ ŠU ŠPAJDRMEN ! ! ! -
Jak napsat báseň
pro dva mladé lidi
pověz mi Moniko
poraď mi Jakube . . .
Jak napsat miluji . . .
když neznal jsem Vás
ale jako byste byli i moje děti . . .
Sbohem Moniko!
Sbohem Jakube!
Těšínské zvony zvou k nedělní modlitbě
Moniko . . . Jakube . . . Moniko . . . Jakube . . .
I nebe pamatuje . . .
Slzy jsou v trávě po březích Olzy
Moniko . . . Jakube . . . Moniko . . . Jakube . . .
+ +
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, WhiteSkull, Lota, Veru
Komentáře (4)
Komentujících (4)