Anotace: Báseň je věnovaná člověku, který mě vyvedl z deprese kvůli zklamání ve vztahu, aby mě mohl přivést do další, do ještě větší ...
jako se kolotoč točí pořád na jednu stranu budou ty příběhy podobné. /tím Tě nechci přirovnávat ke kolotoči../
23.05.2008 21:30:00 | její alter ego
Ahojky...Mám Jeden TIP..Je to Tvoje báásnička...A dělej jak chceš...jen si myslím že by uplně v poslední větě mohlo byt napsaný... "A ve mě nenávist probudil" nějak mi to tam ladííí...ae dělej jak chceš...Jinak Moccc krááásnééé..
22.05.2008 21:21:00 | kikusa