Zbytky noci..
Horké dlaně,
jemně sevřené..
Skrývají tajemství
všedního dne..
Ve zbytcích kávy,
co v ústech ulpěla..
Po ranním doušku..
Tichem se zachvěla..
Tichá melodie Tvého těla..
V paprscích
slunečního svitu..
Lechtá Tě touha..
Utéct do nočního svitu..
Nechat si bláznivě rozehrát..
Struny vášně, jak harfy hlas..
Ze dlaní slíbat stříbrnou zář..
A zbytky něhy..
Vetkané do srdečních řas..
Z vteřiny okamžiku..
Co zůstal v nás..
Přečteno 452x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, IvoMaria, Noc17, igniss, Vlk v rouše, zena, vodnař, Bíša, bělásek, Myrja, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)