Láska
Anotace: třeba sem se trefila a třeba taky ne
Láska je nádherná!
V jejím stínu spí i lucerna.
Tak člověče věř,
Že to ví i kněz.
Bez lásky nelze žít,
Bez ní je hrůza být.
Ta láska úžasná
Je vždy nezkrotná.
Tak pojď člověče,
Poznat ji musíš přece.
Komentáře (0)