Špatný den
Ten den nebe plakalo,
a slunce bylo smutné ...
Po tobě se mi stýskalo ...
Odešel jsi pryč z mého života,
kde držel jsi mě nad vodou ...
V tom okamžiku zmizela má jistota,
že jsi tu nebyl jen náhodou
Škoda, že už jsi jen sen,
jenž každé ráno zmizí ...
Proklínám ten špatný den,
kdy jsme si začali být cizí.
Vrať mi mou hlavu,
naprav mé tělo ...
Kdyby tebe nebylo,
tohle by se stát nemuselo
Vždyť i stébla trávy si šeptají ...
"Ti dva k sobě patří"
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, jesterka
Komentáře (0)